◄ Szállítási információk

A webáruházban rendelt árúk szállítási költségét az alábbi táblázatban találja.

 
Tömeg Szállítási költség (bruttó)
0-20 Kg 1270 Ft
20-30Kg 1480 Ft
30-40Kg 3050 Ft
40Kg-tól 7400 Ft

Szállítási és fizetési feltételek

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t de nem tartalmazza a szállítási költséget.
Webáruházunkban regisztrációt követően tud vásárolni, a sikeres regisztrációról néhány percen belül kapni fog egy e-mailt a webáruháztól.
Kérjük, hogy pontosan adja meg elérhetőségeit és címét, hogy szükség esetén fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel.
Amennyiben nem kap visszaigazoló e-mailt, az esetben kérjük értesítsen erről minket e-mailben, telefonon, vagy skype-on.
Amennyiben sikeresen megtörtént a regisztráció, kiválaszthatja a kívánt termékeket webáruházunkban, melyet a "Kosárba" gomb megnyomásával helyezhet kosarába.
A vásárlás befejeztével szintén kapni fog egy automatikus e-mailt, melyben megtalálja az Ön által leadott megrendelés visszaigazolását.
Amennyiben bármilyen hibát tapasztal ebben, illetve meg szeretne változtatni bizonyos tételeket, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Ez után a megrendelését munkatársunk e-mailben vagy telefonon visszaigazolja még egyszer.
Amennyiben valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett.

SZÁLLÍTÁS:

A megrendeléseket a GLS futárszolgálat segítségével, utánvéttel, vagy előre átutalással teljesítjük, a szállítás költségeit az aktuális díjszabás alapján a vevő viseli.
A szállítást 8-17 óra között, hétköznap kísérlik meg a szállítók, ezért célszerű munkahelyre kérni a csomagot, amennyiben Ön napközben dolgozik.
Ha mégsem tudják a csomagot átadni, hagyni fognak Önnek egy értesítőt, majd a kapcsolatfelvétel után DÍJMENTESEN kézbesítik a csomagot a 2. alkalommal.

 

Szállítási lehetőségek:

- Előre átutalás esetén a vásárlót csak a szállítási költség terheli a súly függvényében.
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a megrendelése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosan mennyit kell átutalnia bankszámlánkra.
Ez esetben megvárjuk, míg beérkezik bankszámlánkra a szükséges összeg, majd az összeg beérkezése után továbbítjuk Önnek a csomagot a GLS futárszolgálat segítségével (amennyiben munkanap van.)
Amennyiben Ön MKB bankban fizeti be a kívánt összeget, azt mi aznap megkapjuk, így lényegesen hamarabb el tudjuk indítani a szállítást, viszont, ha egyéb bankban kerül befizetésre az összeg, az esetben 3-4 munkanap múlva kapjuk meg az átutalt összeget és innen számítva +1 munkanap a szállítási idő.

- Utánvétes szállítás esetén Ön a kézbesítőnek fizet, ha raktáron van a megrendelt árucikk, várhatóan 1 munkanapon belül útnak indítjuk a csomagot, így körülbelül 2 munkanapon belül megérkezik a kívánt címre.


Amennyiben Ön valamilyen értékes, vagy törékeny árucikket rendel, 50.000Ft felett kiegészítő biztosítás kérhető egy meghatározott összeg fejében.
Ha egy meghatározott napon szeretné kézhez kapni a csomagot, az is megoldható. Ez esetben a táblázatban szereplő összeghez 3000Ft+ÁFA/csomag adódik hozzá.
Szombati kézbesítés Budapest területén szintén kérhető 3000Ft+ÁFA/csomag összegért.
Amennyiben bármilyen speciális kérése lenne kérjük írja a megrendelés során a megjegyzés mezőbe.

Nagyobb mennyiségű vidéki megrendelés esetén a szállítási feltételeket személyesen egyeztetjük.
Igény esetén lehetőség van az áru személyes átvételére is budapesti szaküzletünkben.
Nagy méretű árucikk megrendelésénél (például biliárd asztal, taccoball,taifun asztal) vidékre 170 Ft+ÁFA/km fuvardíj fejében szállítunk Magyarország területén (saját járművel), ami nem tartalmazza a rakodás és az esetleges összeszerelés díját, ami külön megállapodás tárgya.
A fizetés számla ellenében, készpénzben történik az áru átvételekor.

 
KÜLFÖLDRE kizárólag az alábbi feltételekkel szállítunk a webáruházban való megrendelés esetén:
  • A megrendelt árucikkek szállítási módja: futárszolgálat, vagy posta (UPS, FEDEX, stb)
  • A szállítási díjon felül a vevő viseli a csomagolás és az esetleges vám költségét is.
  • Az árucikkek teljes vételárát és a szállítási költséget a vásárló előre átutalja bankszámlánkra
  • Miután az átutalt összeg megérkezett, kiadjuk a megbízást a futárszolgálat részére és elküldjük a megrendelt árut.


Egyéb feltételek

A Novo Parts Trade Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával, és azt harmadik személynek semilyen körülmények között nem adja ki.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!
integrity="sha384-KJ3o2DKtIkvYIK3UENzmM7KCkRr/rE9/Qpg6aAZGJwFDMVNA/GpGFF93hXpG5KkN" crossorigin="anonymous">