◄ Céginformáció

A Novo Parts Trade Kft.

A Novo Parts Trade Kft. mint alkatrész kereskedő cég 15 éves múlttal rendelkezik a Magyar és nemzetközi piacon. Vevő centrikus, szakmailag jól képzett, fiatal csapattal várjuk kedves vevőinket minden üzletünkben. Termékválasztékunk egyedülállóan széles beszerzési lehetőségeket kínál minden gyártónak vagy forgalmazónak, automata üzemeltetőknek. Foglalkozunk Dart, Biliárd, Játékautomata, Szimulátor, Nyerőautomata, Flipper alkatrészek és Póker felszerelés szinte teljeskörű forgalmazásával.

Dart alkatrészek terén az angol WINMAU gyár és a UNICORN termékeit forgalmazzuk elsősorban, de megtalálhatóak nálunk a Harrows és a Diana darts termékei is.
A BRUNSWICK BILLIARD magyarországi képviseletét látjuk el a kiváló minőség és régi tradíció igényes vevői részére. Az egyre népszerűbb PROSTAR márkanévvel ellátott otthoni és verseny club asztalok választéka a jó minőség és megfizethető ár kombinációja.

Fontos termékcsaládunk az asztali foci, a nagy multú, 60 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Olasz családi vállalkozás a SARDI termékeit forgalmazzuk kelet-Európában, 17 modellel. Kiemelnénk az ITSF (Nemzetközi Csocsószövetség) által is elfogadott versenyasztalt a SARDI SPORT asztalt.

A monitorok és érintőképernyők tekintetében széles választékkal és több éves technikai tapasztalattal rendelkezünk, kedvező áron gyors szállítási feltételekkel. Ipari TFT-LCD monitorok széles választékával egyedülálló módon az országban. Cégünk elsősorban a fejlett technikai színvonalat képviselő amerikai 3M MICROTOUCH és HAN TOUCH termékek forgalmazásával foglalkozik.

Egyedi igények esetén szinte bármilyen automata alkatrészt képesek vagyunk széles kapcsolat körünkön keresztül gyorsan beszerezni. Fontos résztevékenységünk a garanciális és garancia időn túli magas technikai színvonalú SZERVIZ. Az érmevizsgálók és bankjegyelfogadók terén a kimagasló szinvonalú, megbízható ALBERICI ,MARS, NRI, COIN CONTROLL, GBA, GPT érmevizsgálók és bankjegyfogadók teljes körű forgalmazásával és teljes körű szervizelésével foglalkozunk.

Mindenfajta szükséges kiegészítő vagy alkatrész is a NOVO-PARTS-tól !! Nyomógombok, lépésszámlálók, köztük a világ legjobbja a KEISU számláló, zárak, kredit kapcsolók, kapcsolóüzemű tápegységek és minden, amire egy automatában valamikor szükség lehet.

A webáruházunkban vagy telefonon leadott rendeléseket GLS futárszolgálattal rendkívül nagy raktárkészletünkről 24 órás szállítási határidővel teljesítjük vásárlóinknak.

Dart és Biliárd felszerelések és kiegészítők széles választékát találhatják speciális szaküzletünkben Budapesten a PÓLUS centerben.

SZÁMUNKRA A VEVŐ ELÉGEDETTSÉGE A LEGFONTOSABB.


[Nyomtatás]

integrity="sha384-KJ3o2DKtIkvYIK3UENzmM7KCkRr/rE9/Qpg6aAZGJwFDMVNA/GpGFF93hXpG5KkN" crossorigin="anonymous">